Filters
Търси

MOS MOSH вече в България!

Убедени, че най-важната съставка за успех е да вложим сърцето си и да правим това, в което сме най-добри сме щастливи да ви запознаем с най-новия висококачествен бранд  в семейството на бутик AMONE - MOS MOSH! Винаги сме били разпознаваеми с това, че не обичаме да правим компромиси. Посветени на детайлите и добрия вкус, вярваме, че нашите клиенти заслужават да се радват на висок клас модели. Модели с история, концепция и мисия.

 

Точно с това ни спечели и естетическата визия на MOS MOSH. Скандинавският дизайн е известен със своите изчистени линии и подчертан минимализъм. Стиловите визии на марката се открояват с подчертана елегантност, поставяйки на първо място винаги комфорта, който една дреха трябва да носи. В колекциите на марката ще откриете женствени тоалети, които ще намерят място във всеки гардероб. 

Онова обаче, което най-силно ни накара да се влюбим в MOS MOSH е модната отговорност, която бранда отправя като послание към своите клиенти. Дълбокоо ценим дрехите изцяло изработени от естествени материи, именно поради това всички марки, които ще откриете в селективния ни мултибранд държат на качеството и изработката на модели направени изцяло от естествени тъкани и влакна. 

MOS MOSH доставя и използва висококачествени материи, включително такива, които се считат за по-малко въздействащи върху околната среда. Брандът прави всичко възможно да остане в кръга по отношение на нови, устойчиви инициативи и възможности, осъзнавайки колко важно е да бъдем иновативни и да предприемаме действия по отношение на по-малко въздействащо модно бъдеще. 

Марката обръща голямо внимание на устойчивата мода. 89 % от облеклата на MOS MOSH  са произведени в Европа през 2018-та година. Тези активи отговарят на високите стандари и норми за качество в областта на устойчивата етика в производството. MOS MOSH е горд член на "Инициативата за по-добър памук" (BCI). Избирайки памучни продукти бранда подкрепя производството на памук чрез инициативата за "по-добър памук", сертифициран по BCI. 

Марката стартира своето производството през 2010 г. вярвайки в добрата изработка, дълготрайно качество и иновативен дизайн, който клиентите могат да носят и обичат години наред. Перфектна кройка, луксозни материи и любов към малките детайли са това, което откроява колекциите.

Днес марката е с ясен визуален почерк, който обслужва някои от най-добрите магазини в Европа, а вече официално и у нас.

Може да разгледате модели от най-новата колекция на MOS MOSH на сайта на www.amone.bg 

Добави коментар