Filters
Search

Яркият стил на Fabienne Chapot, закодирал женствеността в себе си!

 

Представете си къща, в която цветовете са по-дълбоки и богати, където моделите са сложни и почти живи. Дом на жени, които се разпознават в силата на ума си, сърцето и чувството си за хумор. Място за смях, приключения и творчество. 

Време е да си запознаем отблизо с впечатляващите модели на модната къща позиционирана в Амстердам - Fabienne Chapot. Брандът вдъхновил в себе си женствената неповторимост, разчупеност и изразителност на съвременната световна мода. 

Идейната концепция на бранда се фокусира върху жената, която следва сърцето си и вярва на своята интуиция. Нейната сила е нейната женственост, винаги придружена със силата на убежденията си. Тя мечтае всеобхватно и ярко. Живее с намерение, без да се фокусира върху сложността на живота. Нейното оръжие е да го оцвети пъстро. 

Творческият директор на марката Софи ван Бентум цели да вдъхнови всички жени да се чувстват специални в начина, по който изглеждат. Да създава дрехи, които изпращат послание за намерение, превръщайки ежедневието в приключение. 

Моделите на бранда са изключително харесвани и търсени заради уникалното съчетание на цветови сxеми, които съчетават приглушени пастелни тонове с ярки принтове и печати. Всеки дизайн оживява изпод четките на дизайнерите, дори и графичните отпечатъци се правят ръчно, а не на компютър. 

Ретро естетиката на 70-те властва в най-новите модели от колекция на бранда, която може да откриете в бутик Amone. Моделите се характеризират със закачливи принтове придружени с ярки и дръзки цветове. 

Материите са в изчистени линии носещи усещане за изискана елегантност и лукс.  

Leave your comment