Filters
Търси

Тенденции ЕСЕН-ЗИМА 2019/2020

Всяка есен сме свидетели на богатата палитра и неповторимите багри на този толкова красив сезон. Щастливи сме най-много обаче, когато можем да облечем есента на 2019-та в колоритни цветове, така както ни вдъхновиха дизайнерите от модните седмици, оцветявайки пъстро този приеман за мнозина мрачен сезон. 

Модните тенденции за есенно-зимния сезон на 2019-та година предлагат огормни възможности за естетика, комфорт и креативни решения за стилови комбинации. Ние от бутик Amone отново не изневерихме на себе си и този сезон сме ви подготвили поредната стилна селекция на женствени и модерни визии, съобразени с водещите за сезона тенденции. Постарахме се да откроим няколко основни акцента, които отлично ще се впишат в градска среда. 

 

ПОЛЪХ ОТ 70-те - "Всичко ново е добре забравено старо!", похват, който модните дизайнери често обичат да използват. В есенно-зимните колекции на много брандове обръщаме поглед към 70-те години, за които са характерни земните цветове и красивите овърсайз палта. Откриваме ги в един осъвременен и модернизиран вариант, с обемна структура в мек камел нюанс. Наричатго "цветът, с който дрехите изглеждат по-скъпи", но е факт че всяка дреха в цвят камел никога не излиза от мода. Има нещо особено специално в дрехите  с този цвят. Носят мекота и лукс, които карат всяка визия да изглежда една идея по-забележителна!

Модата от 70-те години прави гардероба пъстър и наситен с десени и цветове. Тази година есента и зимата ще бъдат изпълнени с много цвят, интересни детайли и мотиви. В нашия сайт ще откриете богат избор от актуални модели, които ще ви дадат богата възможност да откриете себе си и да се припознаете в моделите ни. 

 

Пастелните цветове са тези, които винаги излъчват елегантна лекота. Този сезон, ги откриваме в допъленение от нежни и женствени флорални елементи и мекота на цветовите съчетания, която грабва всеки!

 

 

ПЛЕТИВА - Фабрично или ръчно плетени, топлите облекла придават пеподражаемо очаровение на ежедневната визия. Студените месеци са запазена марка на меките плетени дрехи, които ни карат да се чувстваме уютно и комфортно. 

 

НАДИПЛЕНИ ВОЛАНИ - феерия от тюл и нежност, която не бива да изключваме през зимния сезон

Жената винаги е била синоним за сила. Този сезон дизайнерите са вдъхновени от смелостта и силата, която "нежния пол" ежедневно демонстрира, завладявайки ни с модни съчетания от строги сака и романтични женствени поли и рокли с волани от тюл. Дойде моментът, в който съчетанието на пола и сако отново е тренди. Акцентът във визията този път поставяме на тюла. Въздушния нежен плат може да се носи както в долната част на полата или роклята, така и в горната част като топ или прозрачна риза. 

 

МЕТАЛИЧЕСКО СИЯНИЕ - Всъщност, като се замислим, пайетите никога не са излизали от мода?! Завръщане на диско тенденцията и парти стила, винаги с притаен дъх очаква някой специален повод, за да бъде облечен.  Този сезон обаче, ви съветваме да добавите блясък във визията си, съчетавайки модерните за сезона металически ефекти и пайети в градска среда. Комбинацията на т-шърт и рокля или пола с пайети е прекрасна стрийт комбинация. 

 

ГРАДСКА ДЖУНГЛА - леопадровите щампи и принтовете ще бъдат разхвъляни отново с щедри шепи и този есенен сезон. Ще ги откриваме  в разнообразие от цветни комбинации и размери. Неостаряващият принт остава актуален и този моден сезон. Бъдете дръзки, а не пестеливи в предизвикателните решения както прави Fabienne Chapot съчетавайки графичния зебров принт в няколко цвята, в комбинация с пуловер.

 

"АНТИКРИСИЗНА РЕЦЕПТА" - обличаме есента в ярки багри и нюанси. Този сезон имаме шанса да се "потопим" в комбинация от ярки и топли цветове от цялата гама, гарантирайки ни жизнерадостност и добро настоение дори и в мрачното време. 

 

Добави коментар