Filters
Търси

Разумна инвестиция по време на разпродажби!

 

Най-добрата модна инвестиция, която може да направите по време на зимните намаления и разпродажби е да си купите така мечтаното зимно яке или палто, в което се влюбихте в началото на сезона, но ви се стори скъпо. Бомбер, парка или пухенка, изборът е изцяло във ваши ръце. 

И ако в началото на сезона сте харесали модел, но цената му ви се е сторила твърде висока, време е да ви зарадваме с нашите горещи финални намаления на разнообразни модели намалени на половин цена. 

 

Погрижили сме се да удовлетворим вкуса на всяка дама. И този сезон зимната парка продължава да бъде нежния писък на модата.  Почитатeлките на спортно-елегантния стил сме сигурни, че ще оценят изключително много модерните този сезон зимни парки в милитъри стил и в актуалния за сезона син цвят. Разбира се, задължителният елемент от впечатляващата визия са моделите с качулка и богата яка от естествен косъм. 

моделите и цените може да разгледате ТУК

За дамите, които харесват шикозната визия на моделите с косъм бихме предложили един от фаворитите в селекцията ни - етно елек с качулка и красива яка с косъм в нюасни на бяло, сиво и розово. 

 етно елек с косъм ТУК

Изобилието от тъкани и скулптурни силуети революционизира с нова модна естетика.  Топлите пухени якета са конкуренцията на елегантните палта тази зима. Дизайнерите ги използват като нов прочит на oversized тенденцията при облеклото. Интересното е, че тези грейки са особено модерни съчетани с елегантна визия. Задължителен елементи от тренди визията на избрания от вас модел е капитонирания шев, напомнящ уютната топла прегръдка на юрган. 

 

 

Всички актуални намаления на моделите може да откриете  в сайта ни www.amone.bg или при запитване на facebook страницата ни ТУК.

 

Добави коментар