Filters
Search

Модни вдъхновения от Седмицата на модата в Берлин - amone.bg

Берлин е от онези космополитни столици, които няма как да те оставят равнодушен. Изключително динамичен и артистичен, духът по улиците му те приканва към нов поглед за мода и стил на живот. Благодарение на Седмицата на модата, немската столица ежегодно се превръща в една от най-горещите точки в Европа и моя любима януарска дестинация. 

За пореден сезон се радвам на възможността да черпя вдъхновение за новите селекции в бутик "Amone" обикаляйки улиците на Берлин. Прибирам се повече от заредена и вдъхнновена от непрестанно кипящия живот и от препълнените ми с красота и стил очи. 

Подборът на модели в нашия бутик винаги се е отличавал с внимание към детайла - дизайн, материи,  актуални и модерни линии. Всичко, към което се стараем винаги е било да бъдем актуални и в крак с модата, сверявайки часовника си със световноизвестните брандове.

Заредени от Берлинския стрийт стил днес ще ви потопя в духа на модната столица и  ще повдигна завесата с част от есенно-зимните ни предложения за сезон 2020. Заедно с една малка част от нещата, които ме докоснаха особено специално по време на престоя ми там. 

Подготвили сме ви поредната смела и колоритна колекция от любимия ни бранд Fabienne Chapot, за който ви разказахме в една от предишните ни публикации. Дрехите, които говорят и имат душа и дух, помните ли?! 

Вложихме цялата си енегрия да подберем най-доброто от водещите тенденции през сезона, спрямо вкусовете на клиенти ни.  

Едно от най-новите ни предложения обръща внимание на горещия тренд "ugly shoes" и нашия моден прочит в лицето на един изцяло нов бранд, който ще ви представим в началото на есенния сезон. 

Подбрали сме и една страхотна колекция деним на GANG, в която властват boyfriend джинсите. "Откраднатите" от мъжкия гардероб модели винаги са били особено предпочитани от дамите. Boyfriend моделите са идеалното решение за свободен градски стил. Практични и комфортни,  през идния сезон те ще бъдат особено актуални, а бутик "Amone" ще ви предложи богат избор от кройки и различни нюанси на денима. 

 

А доготава?! Ви очакваме в бутика ни, където ще имате възможността да се подготвите с най-актуалните модели за пролетно -летния сезон от най-новата ни колекция 2019, която представихме преди броени дни. 

Leave your comment