Filters
Search

Модна дестинация - Milano Fashion Week

След еуфорията, която изпитахме по време на седмицата на модата в Берлин, няма как да не отправим поглед към следващата модна дестинация - Minalo Fashion Week. Там, където модата е не просто дрехи и ревюта на начин на живот!

Миланската седмица на модата е пътеводителят на трендовете, на които тепърва ще бъде вдъхван живот. Улиците на модната столица бяха препълнени от хора закърмени с мода, от които кипи класа, перфектен стил и подчертана индивидуалност. 

Тази своеобразна изложба на облеклото ни зареди с дух, който се постарахме да уловим и пренесен частица от него в Amone Boutique. 

Визиите, които сме подготвили в най-новта ни колекция са изпълнени с много настроение, цвят и задължителна доза женственост. 

За пролетно-летния сезон сме ви подготвили собствен прочит на водещите тенденции за сезон 2019, като например животинския принт, който се завръща във всичките си разновидности. В най-новта ни колекция ще откриете изключително женствените и подчертано колоритни модели на Fabienne Chapot. 

 

Някои от популярните животински принтове и десени ще виждаме в нестандартна цветова комбинация от зелено, лилаво и синьо, която ще бъде хит тенденция през летния сезон. Бихме ви препоръчали да съчетаете ярките принтове с обувки в пастели цветове - червено, розово или синьо, които отлично ще завършат визията ви!

 

 

 

 

*Всички модели от пролетно-лятната колекция на Fabienne Chapot, може да откриете на сайта ни amone.bg както и в Amone Boutique Благоевград!

Leave your comment